Sprey Boya ( Astar )

Fiyat Bilgisi İsteyiniz

Açıklama: Çabuk kuruyan, çeşitli hava koşullarına dayanıklı, yüksek kaliteli, kalıcı ve profesyonel sonuç veren, akrilik esaslı, solvent bazlı iç ve dış ortamlarda kullanılabilen bir boyadır. Metal, ahşap, karton, cam, taş ve her türlü lastik ve plastik yüzeylerde kullanılabilir. 

Kullanım Şekli: Sprey boya uygulaması yapılacak alanı dikkatlice yağdan, tozdan, pastan ve sudan arındırınız ve yüzeyden eski boyayı çıkartmak için hafifçe zımparalayınız. PVC, fiber ve problemli yüzeylere uygulamadan önce uygun astar kullanılması tavsiye edilir. Sprey boya uygulamasına başlamadan önce, spreyi iyice çalkalayınız (1dk.) ve başka bir yüzey üzerinde deneme boyaması yapınız. 25 cm’lik bir mesafeden yavaş ve sabit bir şekilde yatay hareketlerle boyayınız. Yaklaşık bir dakika sonra aynı alanı dikey hareketlerle geçiniz. Yüzeyi ince katlar halinde minimum 2 kat boyayınız. Her boyamadan sonra 20 dakika bekleyiniz. Yüzey kuruması 20 °C’de 5-20 dakikada, nihai kuruma ise 24 saatte gerçekleşir. Ortalama olarak tek katta 1 kutu ile 2 m² alan boyanabilir. Ventilin ucunun kurumasını önlemek için uygulama sonunda kutuyu baş aşağı çeviriniz ve itici gaz çıkana kadar püskürtünüz. Sentetik boya üzerine kullanmayınız.

TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: R12 Çok kolay alevlenebilir. R36 Gözleri tahriş eder. R66 Tekrarlanan maruz kalmalarda deride kuruluğa ve çatlaklara neden olabilir. R67 Buharları uyuşukluğa ve baş dönmesine neden olabilir. S16 Tutuşturucu kaynaklardan uzak tutun-sigara içmeyin. S2 Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun. S23 Ürünü teneffüs etmeyiniz. S43 Yangın durumunda buharlaştırılmış su ve köpük kullanınız. S46 Yutulması halinde hemen bir doktora başvurun, kabı veya etiketi gösterin. S9 Kabı çok iyi havalandırılan ortamda muhafaza edin.
Basınçlı kaptır. Güneş ışınlarından ve 50°C'ı aşan ısılardan koruyunuz. Kullandıktan sonra bile ambalajı delmeyiniz, yakmayınız. Alevin üzerine veya kızgın bir cismin üzerine sıkmayınız.

astarsprey

 

Renk Kartelası için Tıklayınız.

ÜRÜN KODU: 1583
İnceleme: 1143 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.